Ugrás a tartalomra

Webinárium: DNS4EU bevezetés internetszolgáltatók számára

Január 31-én a Whalebone kulcsfontosságú webináriumot tartott a DNS4EU projektről, amelyen több mint 70-en vettek részt az EuroISPA tagságából és az internetszolgáltatók szegmenséből.
 

Az ülés három fő szegmensben bontakozott ki:
  1. A projekt bemutatása és technikai betekintés:
    Adam Merka, a Whalebone műszaki tanácsadója a DNS4EU projekt fő pilléreinek és elveinek bemutatásával indította a webináriumot. Technikai szakértelme révén a résztvevők alaposan megismerhették a projekt alapjait.
  2. Jogi keret:
    Hans Graux, a Timelex IKT-jogásza a DNS4EU jogi aspektusait vizsgálta. A lehetséges jogi következmények tisztázása során hangsúlyozta a projekt megvalósításakor a megfelelőség és az elszámoltathatóság fontosságát.
  3. Gyakorlati következmények az internetszolgáltatók számára:
    Lorenzo Bracci, a Whalebone ügyfélmenedzsere a webináriumot azzal zárta, hogy kitért arra, hogy a DNS4EU milyen hatással lesz az internetszolgáltatókra. Előadása a DNS-infrastruktúra biztonsági és tartalomszűrő szolgáltatásokhoz való felhasználására összpontosított.

Összefoglalva, a Whalebone által szervezett webinárium átütő sikert aratott, amelyet a résztvevők aktív részvétele és az előadókkal folytatott mélyreható párbeszéd jellemzett. A résztvevők számos kérdést tettek fel, mind a jogi, mind a technikai szempontokba belemerülve, ami a téma iránti élénk érdeklődésről tanúskodik. Az EuroISPA-val való együttműködés kulcsfontosságú szerepet játszott a rendezvény zökkenőmentes lebonyolításában, hozzájárulva annak átfogó sikeréhez. A Whalebone köszönetét fejezi ki az EuroISPA-nak az értékes támogatásért, amely a webináriumot minden résztvevő számára kellemes és gazdagító élménnyé tette.

Az eseményről felvétel érhető el a Whalebone YouTube csatornáján.

Tags